ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Ποσειδώνος 3, Μαρίνα Αλίμου Kitchen Bar Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες : 210 9605202, 6974191707 Υπεύθυνη διοργάνωσης: Δώρα Σατολιά

Η Kιβωτός είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τα άπορα και άστεγα παιδιά της χώρας μας, παιδιά με προβλήματα οικογενειακά, παιδιά που έχουν ανάγκη την θαλπωρή της οικογένειας όταν η δική τους οικογένεια δεν μπορεί να τους την προσφέρει. H Κιβωτός ιδρύθηκε το 1998 από το 26 ετών ιερέα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά αυτά της «άλλης» Αθήνας. Μαζί με μια ομάδα εθελοντών που πλαισιώνουν ανιδιοτελώς τον πατέρα Αντώνιο και τα παιδιά με διάθεση προσφοράς και αγάπης, η «Κιβωτός του Κόσμου» συγκεντρώνει σήμερα περίπου τα 400 παιδιά, από βρέφη έως 18 ετών σχηματίζοντας έτσι μια κοινότητα ανθρωπιάς και αγάπης, που ανθεί και μεγαλουργεί στο κέντρο της Αθήνας.

Παιδιά που βίωναν καθημερινά την εγκατάλειψη, την αδιαφορία, το ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό σε μία από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας, την Ακαδημία Πλάτωνος. Βλέποντας την ανείπωτη φτώχεια και την εξαθλίωση των παιδιών αυτών ο πατέρας Αντώνιος δε δίστασε να αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό το έργο που εκτός από έργο αγάπης είναι για εκείνον έργο ζωής.

Τα παιδιά, Ελληνόπουλα κυρίως, αλλά και από άλλες χώρες, βιώνουν σήμερα τη στοργή και την ειρήνη της «Κιβωτού του Κόσμου» μακριά από την πρότερη φτώχεια, την πείνα, το ρατσισμό και άλλες πληγές που μαστίζουν σήμερα την κοινωνία μας.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» βραβεύθηκε το Νοέμβριο του 2003 σε μία συγκινητική τελετή στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο ως μία από τις καλύτερες οργανώσεις πάνω στη μέριμνα του παιδιού στην Ελλάδα.

 

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 διοργανώνεται από τα satolia productions μια βραδιά χορού στο Kitchen Bar Alimou για την οικονομική στήριξη του οργανισμού η Κιβωτός του Κόσμου.

Η βραδιά λοιπόν η χορευτική θα ξεκινήσει μετά τις 10.00μμ και θα περιλαμβάνει χορό για όλους με δάσκαλους latin χορών και χορευτικές παραστάσεις από επαγγελματικά ζευγάρια που θα πλαισιώσουν την βραδιά. Είσοδος κοινού 10 ευρώ με ποτό. Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη της Κιβωτού. Επίσης, η Κιβωτός έχει ανάγκη άμεση για τρόφιμα. Όσοι επιθυμούν μπορούν να συνεισφέρουν και με τρόφιμα μακράς διάρκειας στην Κιβωτό κατά την άφιξή τους στο event (μακαρόνια, ρύζι, κονσέρβες κτλ).

 

Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες απευθυνθείτε στην Δώρα Σατολιά υπεύθυνη διοργάνωσης.

210 9605202, 6974191707

ΤΟΠΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Kitchen Bar Alimou

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Ποσειδώνος 3, Μαρίνα Αλίμου

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

©2015

contact us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?